Forum Klanu Cs ProGamersTeam
Wiêc ja zacznê . Mam na imiê Krystian mam 15 lat mieszkam w Nowym S±czu . Jestem za tutejszym klubem Sandecj± Nowy S±cz . Pod±¿am na ka¿dy mecz . W cs gram na serio od 1 roku , wcze¶niej tak¿e pogrywa³em . Raz mam formê raze nie . Ale gdy mam lec± ³adne skille ;p . Gra³em ju¿ na cod modach , diablo , 4f czy na zwyk³ych ffa . Interesuje siê csem i sportem . Czasami pogrywam w noge z tomim ;p byczkiem . Mieszka 1 kilometr ode mnie . Lubiê je¶æ frytki i kotleta drobiowego . Nie pije , nie pale To chyba tyle , teraz kolej na was
Czesc jestem Mateusz mam 14 lat mieszkam w Skierbieszowie.Lubie uprawiac wiele sportów :koszykówka ,siatkówka ,pi³ka no¿na itp .W cs'a gram 3/4 lata z przerwami ,tak ja ch!l! raz mam forme a raz nie .Gra³em juz na all serverach w cs'a.W cs'a gram codziennie a moj± pasj± i tym czym chce sie zajmowaæ w przysz³osci jest Informatyka.
Wzrost - 168
W³osy - ciemny bl±d
Oczy - niebieskie
Lubie jest frytki i spagetti
Pije co pi±tek lub jak jest jakas okazja tak okazyjnie z 3 piwka
I nie pale
chyba tyle teraz wy !!
Mam na imiê Damian, mam 14 lat, mieszkam w Cecylówce Brzózce koo G³owaczowa.
Lubiê graæ w Cs i w pi³kê no¿n±.W cs gram 5 latek
Lubiê je¶æ zupê pomidorow± z kartoflami.
Mam niebieskie oczy i jestem brunetem
Gra³em w: NFS(all czê¶ci), cs, plemiona(od czasu do czasu), Diablo II, No Man's Land, pure, Sniper elite(POLECAM spoko gierka) no to chyba tyle teraz pora na resztê
Czesc mam na imie Dawid mam 15 i pol roku:D mieszkam w Chojnicach.W csa gram ok.2lat ale liczac moje przerwy to wychodzi mniej wiecej poltora roku.Interesuje sie sportem ale nie pilka nozna;]
Mam na imiê Piotrek, mam 21lat, mieszkam w Mielcu Woj podkarpackie .
Gram w cs od 3 latalek jakie¶ 2,5 roku w paintballa, ogólnie intereuje siê sportem i informatyk± motoryzacja.
i to by by³o na tyle
Ema. Jestem tu nowy mam na imiê Szymon. w Cs'a gram jaki¶ rok. Mieszkam w Toruniu, jestem bladynem i mam niebieskie oczy.
Mam 15 lat. ( brak mutacji:()
Interesuje sie pilka nozna i motoryzacja.
Je¿dzê w motocrossie w pojemnosci 125cm3
Pale papierosy
Rzadko pije alkohol o mnie to tyle.
Saluta