Forum Klanu Cs ProGamersTeam
Więc ja zacznę . Mam na imię Krystian mam 15 lat mieszkam w Nowym Sączu . Jestem za tutejszym klubem Sandecją Nowy Sącz . Podążam na każdy mecz . W cs gram na serio od 1 roku , wcześniej także pogrywałem . Raz mam formę raze nie . Ale gdy mam lecą ładne skille ;p . Grałem już na cod modach , diablo , 4f czy na zwykłych ffa . Interesuje się csem i sportem . Czasami pogrywam w noge z tomim ;p byczkiem . Mieszka 1 kilometr ode mnie . Lubię jeść frytki i kotleta drobiowego . Nie pije , nie pale
To chyba tyle , teraz kolej na was
Czesc jestem Mateusz mam 14 lat mieszkam w Skierbieszowie.Lubie uprawiac wiele sportów :koszykówka ,siatkówka ,piłka nożna itp .W cs'a gram 3/4 lata z przerwami ,tak ja ch!l! raz mam forme a raz nie .Grałem juz na all serverach w cs'a.W cs'a gram codziennie a moją pasją i tym czym chce sie zajmować w przyszłosci jest Informatyka.
Wzrost - 168
Włosy - ciemny bląd
Oczy - niebieskie
Lubie jest frytki i spagetti
Pije co piątek lub jak jest jakas okazja tak okazyjnie z 3 piwka
I nie pale
chyba tyle teraz wy !!
Mam na imię Damian, mam 14 lat, mieszkam w Cecylówce Brzózce koo Głowaczowa.
Lubię grać w Cs i w piłkę nożną.W cs gram 5 latek
Lubię jeść zupę pomidorową z kartoflami.
Mam niebieskie oczy i jestem brunetem
Grałem w: NFS(all części), cs, plemiona(od czasu do czasu), Diablo II, No Man's Land, pure, Sniper elite(POLECAM spoko gierka) no to chyba tyle teraz pora na resztę
Czesc mam na imie Dawid mam 15 i pol roku:D mieszkam w Chojnicach.W csa gram ok.2lat ale liczac moje przerwy to wychodzi mniej wiecej poltora roku.Interesuje sie sportem ale nie pilka nozna;]
Mam na imię Piotrek, mam 21lat, mieszkam w Mielcu Woj podkarpackie .
Gram w cs od 3 latalek jakieś 2,5 roku w paintballa, ogólnie intereuje się sportem i informatyką motoryzacja.
i to by było na tyle
Ema. Jestem tu nowy mam na imię Szymon. w Cs'a gram jakiś rok. Mieszkam w Toruniu, jestem bladynem i mam niebieskie oczy.
Mam 15 lat. ( brak mutacji:()
Interesuje sie pilka nozna i motoryzacja.
Jeżdzę w motocrossie w pojemnosci 125cm3
Pale papierosy
Rzadko pije alkohol o mnie to tyle.
Saluta